Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόβλεψη για 43 εκ. Galaxy S9/S9+ στα ράφια των καταστημάτων το 2018

*
H Samsung συνεχίζει να στηρίζει τις προβλέψεις της, που θέλουν το δίδυμο Galaxy S9 και Galaxy S9+ να ξεπερνούν τις πωλήσεις της σειράς S8. Μάλιστα, η εταιρεία προβλέπει ότι το τρέχον οικονομικό έτος θα σταλούν στα καταστήματα 43εκ. συσκευασίες των νέων smartphones της. Πιο αναλυτικά, για το πρώτο τρίμηνο, ο στόχος είναι να φύγουν από τα εργοστάσια 12 εκ. συσκευές, για το δεύτερο 12 εκ., για το τρίτο 10 εκ. και για το τέταρτο 8 εκ. Ο συνολικός αριθμός είναι ελαφρά μεγαλύτερος από τα 41 εκ. Galaxy S8/S8+ που βρέθηκαν στα ράφια των καταστημάτων το 2017, όμως μικρότερος από τα 48 εκ. των S7/S7+ το 2016. Πάντως, τα καταστήματα λιανικής αναφέρουν ότι οι προπαραγγελίες των S9/S9+ είναι μικρότερες από αυτές των S8/S8+ και επίσης θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι, η αγορά των smartphones βρίσκεται σε ύφεση. Τέλος δεν αποκλείεται να δοθούν οικονομικά κίνητρα, για να διευκολυνθούν όσοι θέλουν να αποκτήσουν μια από τις νέες συσκευές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*